Vážení zákazníci, z důvodu často nevyzvednutých zásilek na dobírku, bude možné některé položky objednat pouze s platbou PŘEVODEM, KARTOU, GOOGLE PAY, APPLE PAY nebo PLATÍM PAK. Omlouvám se za komplikace a děkuji za pochopení. Neváhejte mě kontaktovat, najdete mě kdykoliv na WhatsAppu, Facebooku nebo telefonním čísle. Přeji Vám příjemné nakupování. Lenka

Veškerá věda o kráse ve Vašem denním doplňku stravy

Beauty-Focus-Collagen-Plus-Logo-transparent

Veškerá Věda O Kráse Ve Vašem Denním Doplňku Stravy

 

Říká se, že nezáleží na vnějšku, ale na tom, co je uvnitř. Jenže Beauty Focus Collagen+ nyní kombinuje obojí. Zatímco ve světě péče o pleť zatím dominují kosmetické produkty, které se aplikují na kůži, v současnosti více a více lidí věří, že mohou kosmetické beauty benefity získávat z doplňků stravy.

 

A to je přesně to, s čím přichází Beauty Focus. Jde o nápoj, který si sami připravíte a který vám přinese viditelné anti-ageing benefity a krásný vzhled pleti. Úžasné, co říkáte?

 

             NAKUPOVAT COLLAGEN+

 

 

               
 
 

Co je to kolagen?

 

Beauty Supplement Powered by Collagen
 
 

Vašemu tělu není kolagen cizí! Je to důležitá stavební bílkovina nacházející se v kůži, kostech, svalech, šlachách, vazech a chrupavkách. V dospělosti však tělo každý rok produkuje zhruba o 1,5 % kolagenu méně. K tomu se připojují oxidační stresory jako sluneční záření, které mohou rovněž utlumit jeho produkci. Znamená to, že přidání dalšího kolagenu do vaší stravy může být zcela zásadní pro vaši kůži a tělo, aby optimálně fungovaly.

 

Proč si ho zamilujete?