Vážení zákazníci, z důvodu často nevyzvednutých zásilek na dobírku, bude možné některé položky objednat pouze s platbou PŘEVODEM, KARTOU, GOOGLE PAY, APPLE PAY nebo PLATÍM PAK. Omlouvám se za komplikace a děkuji za pochopení. Neváhejte mě kontaktovat, najdete mě kdykoliv na WhatsAppu, Facebooku nebo telefonním čísle. Přeji Vám příjemné nakupování. Lenka

Lázeňská péče v pohodlí domova

Vector to PNG-ageLOC-WellSpa-iO-Logo-Black

Nu Skin badge graphic for number one brand for beauty device systems 2017-2022.
Představujeme zcela inovativní zážitek jako v lázních přímo u vás doma přímo z portfolia světové značky č. 1 mezi systémy kosmetických zařízení 6 let v řadě.*
 
 

Vítejte v budoucnosti péče o sebe.

Woman enjoying the sunshine on her face after just having used the WellSpa iO device on her skin.

 

Systém ageLOC WellSpa iO představuje (i) chytrou péči o pleť a výsledkem je (o) viditelně pevnější a vypnutější pleť pro mladistvý a rozzářený vzhled. Tento exkluzivní systém zařízení se může pochlubit kosmetickými produkty ageLOC. Ty přináší vědecky ověřené benefity, které můžete pocítit i vidět, aplikaci propojenou s IoT, která slouží jako průvodce, a personalizovanou adaptivní mikroproudovou technologii integrovanou v zařízení pro pohodlné přizpůsobení intenzity proudu dle vodivosti vaší pokožky v reálném čase.

 

 

 
 

Regenerace

Regeneruje vzhled pokožky a podporuje vaše sebevědomí díky kombinovaným účinkům zařízení ageLOC WellSpa iO a ageLOC Body Serum. ​Režim je navržený pro pokožku s viditelnou celulitidou, takže pomáhá viditelně zpevňovat a konturovat kůži. Výsledkem je rozzářená pokožka s hladším vzhledem. Pomáhá zlepšit ochablost pokožky a dosáhnout tónovaného a tvarovaného vzhledu.

 

 

Pro odpočinuté svaly

Podporuje vaše tělo, aby se cítilo lépe před i po tréninku díky kombinaci účinků zařízení ageLOC WellSpa iO a ageLOC Body Activating Gel. Poskytuje skvělou manuální masáž před cvičením, vaše svaly se tedy budou cítit plné energie a budou připravené na trénink. Poskytuje skvělou manuální masáž po cvičení, pomůže k odpočinku bolavých svalů a podporuje celkovou relaxaci. 

 

 

Obnova

Obnovuje všeobecný pocit pohody pro celkovou lepší kondici díky kombinovaným účinkům zařízení ageLOC WellSpa iO spolu s ageLOC Body Activating Gel. Díky pohybům zařízení po pokožce pomáhá kůži masírovat, zlepšuje cirkulaci v jejích jednotlivých vrstvách a pojivové tkáni. Prostřednictvím pohybů připomínajících ruční masáž pomáhá redukovat oteklý vzhled pokožky, takže vypadá hladší.

 

Klinicky prokázané účinky, které můžete vnímat i vidět. 

Společnost Nu Skin nechala provést klinickou studii režimu Regenerace u zařízení ageLOC WellSpa iO zaměřenou na oblasti horních stehen, horních paží anebo břicha.**

 

 

Klinický hodnotitel posuzoval výskyt celulitidy v každé oblasti. Níže jsou změny viditelné na stehnech. 

37,3 % zlepšení závažnosti celulitidy po 12 týdnech

41,7 % zlepšení celkové celulitidy po 12 týdnech

 

WellSpa iO before after 3min 3x tigh 2

 

 

Výsledky měření přístrojem Cutometer prokazující zlepšení v pevnosti a elasticitě kůže na stehnech vypadají následovně.

23,2 % zlepšení pevnosti pokožky po 12 týdnech

23,4 % zlepšení elasticity pokožky po 12 týdnech

 

WellSpa iO before after 3min 3x tigh

 

   ageLOC_WellSpa_io_Model (24)-900x1201-e1ce480 ageLOC_WellSpa_io_Model (6)-900x1201-e1ce480 ageLOC_WellSpa_io_Model (52)-900x1201-e1ce480 ageLOC_WellSpa_io_Model (34)-900x1201-e1ce480 ageLOC_WellSpa_io_Model (67)

 

 

 

Proč je systém ageLOC WellSpa iO v kategorii své úrovně jedinečný?ageLOC_Wellness_iO_Device_White-1200x1200-28e5ebb

 

  • Jedinečný design kovových uzlů, čekající v USA na patent, byl vytvořen tak, aby optimalizoval tok proudu a zajistil hladkou, pohodlnou manuální masáž a zároveň přispěl ke stimulaci pokožky
  • Integrovaná řešení Propojené s IoT aplikací, která slouží také jako průvodce
  • LED světýlka oznamují čas trvání každé péče, a to od 1 do 5 minut 
  • Inovativní design, který můžete pohodlně vzít do ruky
  • Jemný bílý zvuk oznamuje, že mikroproud funguje, a vaše péče právě probíhá-vše pro váš nejvyšší možný prospěch
  • Adaptivní dvoufázový pulzující mikroproud, čekající na patent***, se neustále a příjemně v reálném čas přizpůsobuje pokožce. Tak vždy zajistí optimalizovanou péči systému WellSpa iO vám na míru

 

 

Krása a wellness. Připojeno.

Aplikace Nu Skin Vera přizpůsobuje a doplňuje každý krok procesu fungování systému ageLOC WellSpa iO tak, abyste mohli dosáhnout vašich každodenních cílů v oblasti krásy a wellness.

 

 

Apple store badge for LumiSpa iO. Google play store badge for LumiSpa iO.

App Store a logo Apple jsou ochranné známky společnosti Apple Inc. registrované v USA a dalších zemích.

Google Play je ochranná známka společnosti Google LLC.

 

 

Produkty ageLOC s účinným složením

Ať už si zvolíte kterýkoli program, naše luxusní nesmývatelné produkty s technologií ageLOC cílí na zdroje stárnutí pleti, aby umožnily zachovat mladistvý vzhled.

 

 

ageLOC Body Serum

ageLOC Body Serum je určeno pro použití společně se zařízením ageLOC WellSpa iO PRO REŽIM REVITALISE a zaměřuje se na pokožku s viditelnou celulitidou. Viditelně podporuje konturování, zlepšuje rozjasnění pokožky a její celkový vzhled.     

                                  WellSpa-Serum-600x400-bf06395

 

KOUPIT AKTIVAČNÍ SÉRUM

 

 

ageLOC Body Activating Gel

ageLOC Body Activating Gel při použití s režimem Regenerace a Relax zařízení ageLOC WellSpa iO zanechává na pokožce chladivý pocit. Je navržený pro používání společně se zařízením ageLOC WellSpa iO.

 

WellSpa-Activating-Gel (3)-1200x800-5b2df79

        

 
 
 

Doporučujeme pro ještě lepší výsledky a jako součást režimu Revitalise.

 

ageLOC Body Polish

AgeLOC Body Polish v sobě spojuje tři druhy exfoliace: fyzickou, chemickou a enzymatickou, a tak pomáhá přeměnit vaši pokožku z unavené na jemnou, hladkou a zářící. To vše v jediném kroku čištění + exfoliace ve sprše.

 
WellSpa-Body-Polish-1200x800-5b2df79
 
 
 
 

ageLOC Dermatic Effects

Je to tělové tvarující mléko pro každodenní použití, které pomáhá podporovat obnovu kožních buněk a hladší pleť s mladistvým vzhledem. Také hydratuje pokožku a zlepšuje vzhled povrchu pleti.

 

WellSpa-Dermatic-Effects-1200x800-5b2df79

 

KOUPIT DERMATIC EFFECTS

 

 

 

Snadno se používá a zážitek je pokaždé bezproblémový.

 

 

Díky systému ageLOC WellSpa iO se budete cítit naprosto nejlépe a také tak budete vypadat.

ageLOC_Wellness_iO_Starter_Bundle_White

KOUPIT SYSTÉM WELLSPA iO