Vážení zákazníci, z důvodu často nevyzvednutých zásilek na dobírku, bude možné některé položky objednat pouze s platbou PŘEVODEM, KARTOU, GOOGLE PAY, APPLE PAY nebo PLATÍM PAK. Omlouvám se za komplikace a děkuji za pochopení. Neváhejte mě kontaktovat, najdete mě kdykoliv na WhatsAppu, Facebooku nebo telefonním čísle. Přeji Vám příjemné nakupování. Lenka

Chytré funkce IoT, které vaši pravidelnou péči posílí superschopnostmi

 ageloc-lumispa-io-editorial-page-banner 

Vložte Chyjtrou Péči O Pleť

Získejte Pleť, Která Září A Vypadá Mladistvě

 

ageLOC LumiSpa iO spojuje chytré, jedinečné kosmetické zařízení, které využívá patentovanou technologii s účinnými produkty. A výsledek? Vaše pleť bude vypadat mladistvě a zdravě!

 

Světová jednička v oblasti systémů kosmetických zařízení.

 

 

 

 


 

 

 

Úplně nová superschopnost v péči o pleť

 

 

Všichni chceme, aby naše pleť byla jemná a měla mladistvý vzhled. Jak to ale udělat? První zásadní krok k dosažení tohoto cíle a k maximálnímu využití dalších produktů v péči o pleť je čištění pleti.

 

Díky ageLOC LumiSpa iO bude čištění pleti chytřejší a účinnější. Za pouhé dvě minuty dvakrát denně dosáhnete okamžitých výsledků, které můžete vidět i cítit! Vychutnejte si sedm klinicky ověřených benefitů, které časem zesilují a ke kterým patří důkladné čištění, jemnost, hladkost, zářivost, snížení výskytu zvětšených pórů, čistota a svěžest.

 

AgeLOC LumiSpa iO je vybaveno technologií IoT, tedy „internetem věcí“ nebo věcmi určenými k propojení, a obsahuje připojení Bluetooth, které umožňuje propojit zařízení s aplikací Nu Skin Vera ve vašem telefonu.

 

Čeká na vás zcela nový svět možností a zážitků.

 

 

 



Okamžité viditelné výsledky

Pleť bude hladší a jemnější již po jednom použití



Klinicky ověřená účinnost

Sedm výhod pro mladistvý a zdravý vzhled pleti, které se časem umocňují



Navrženo tak, aby podporovalo obnovu pleti

Podporuje obnovu pleti a pomáhá vám co nejlépe využít další produkty v péči o pleť



Chytrá technologie IoT
Skupina funkcí, které vám poskytnou chytré pokyny pro lepší používání zařízení LumiSpa iO a udrží vás na cestě k dosažení vašich cílů v péči o pleť

 

Co znamená IoT pro LumiSpa iO

 

 

 

IoT doslova znamená „internet věcí“ (internet of things). Pro uživatele zařízení LumiSpa iO to znamená, že zařízení ageLOC LumiSpa iO se nyní může propojit s aplikací Nu Skin Vera v telefonu a vést vás inteligentním způsobem a pomáhat vám sledovat vaše cíle v péči o pleť.

Senzory zabudované v zařízení dokážou rozpoznat, kdy je čas vyměnit silikonovou hlavici (ne hrot Accent) nebo kdy vyvíjíte příliš velký tlak. Můžete si také přizpůsobit a uložit postupy, získat doporučení produktů na míru, využít snadné doobjednání Activating Cleanser a silikonové hlavice a mnoho dalšího!

 

Považujte to za dokonalou optimalizaci péče o pleť.

 

                  Chytré funkce IoT, které vaši pravidelnou péči posílí superschopnostmi       

ageloc-lumispa-io-some-image (14)

 

Chytré vedení

“ Díky chytrým senzorům a připojené aplikaci získáte inteligentní pokyny týkající se tlaku při čištění, pohybu a pokrytí. Díky synchronizovaným postupům péče o pleť LumiSpa iO, názorným návodům a iO Score se zbavíte dohadů o tom, jak čistit pleť, a pustíte se do toho s jistotou! ”

                                                        

ageloc-lumispa-io-some-image (17)

Přizpůsobené postupy péče o pleť

“ Vytvářejte a ukládejte vlastní postupy z telefonu do zařízení. Nastavení času a oblasti obličeje máte na dosah ruky! ”

 

ageloc-lumispa-io-some-image (13)

 

Sledování pokroku a připomínky

“ Sledujte výsledky na své pleti z týdne na týden i v jakýkoli jiný den pomocí funkce Časová osa selfie a mějte vždy po ruce svou oblíbenou silikonovou hlavici a Activating Cleanser, které si můžete snadno doobjednat. ”

 

Aplikace Vera – kde se odehrává kouzlo připojení

 

Naskenujte QR kódy nebo klikněte na tlačítka níže a stáhněte si aplikaci přímo a snadno z obchodu s aplikacemi!

 

 

Důkaz o superschopnostech

 

Po 12 týdnech, byly zjištěny tyto výsledky:




100 % uživatelek mělo hladší a jemnější pleť a viditelně čistější pleť


53 % až 62 % uživatelek mělo méně viditelné póry


O 62 % vyšší jas pleti


71% snížení výskytu pupínků

 

Nezbytnosti, které z něj dělají kompletní systém

 Chcete-li plně využít výhod systému ageLOC LumiSpa iO, je důležité používat pouze produkty, které byly speciálně navrženy a testovány tak, aby poskytovaly klinicky ověřené výsledky!

 

LumiSpa iO je dokonalým partnerem při čištění

Všech pět přípravků ageLOC LumiSpa Activating Cleanser, konkrétně navržených pro použití s vaším LumiSpa iO, je vyrobeno s ohledem na různé typy pleti: suchou, normální až smíšenou, mastnou, citlivou nebo problematickou pleť. Všechny přípravky obsahují patentovanou směs složek ageLOC společnosti Nu Skin, která se zaměřuje na viditelné známky stárnutí pleti u zdroje a zajišťuje mladistvý vzhled pleti.

 

Při použití s vaším zařízením LumiSpa iO přípravky Activating Cleanser umožní precizní odpružení a interakci mezi silikonovou hlavicí ageLOC LumiSpa’s a vaší pletí. Společně tvoří systém, který vám pomůže dosáhnout klinicky ověřených účinků, které si vaše pleť zamiluje!

 ageloc-lumispa-io-model-hands-only-images (9) (1)    Koupit Activating Cleanser

 

 

Měkké a účinné silikonové hlavice

Silikonové hlavice, které jsou nezbytným nástavcem pro vaše zařízení LumiSpa, mají měkké, neabrazivní povrchy, které jsou hygieničtější než kartáčky běžně dostupné na trhu. Jejich důmyslný design pomáhá maximalizovat účinnost produktů a zároveň zvyšuje vnímavost pokožky k následným produktům.

 

Normální silikonová hlavice je univerzální a vhodná pro většinu typů pleti – proto je standardně součástí každé sady. Hlavici si však můžete vybrat i podle svých jedinečných potřeb a preferencí! Jemná silikonová hlavice poskytuje důkladné, ale jemné čištění pro osoby s pletí, která je citlivá nebo se snadno podráždí. Tvrdá silikonová hlavice poskytuje silnější čištění pro osoby s mastnou nebo odolnější pletí.

ageloc-lumispa-io-some-image (30)

 

 

 

Váš režim péče o oči, vylepšený

Váš všestranné zařízení ageLOC LumiSpa iO lze použít také k oživení citlivého očního okolí! Stačí jen nasadit jedinečnou hlavici Accent, která byla pečlivě vyrobena tak, aby se vaší pleti dokonale přizpůsobila.

 

 Senzory v hlavici LumiSpa iO Accent, které lze zakoupit jako samostatný doplněk, umožňují zařízení LumiSpa iO automaticky rozpoznat, že má nasazenou hlavici Accent, a pracovat podle doporučení.


Stejně jako je ageLOC Activating Cleanser partnerem vašeho zařízení v čištění, je ageLOC LumiSpa IdealEyes partnerem hlavice Accent v péči o oči. Hlavice Accent a ageLOC LumiSpa IdealEyes společně přinášejí řadu výhod, jako je zmírnění tmavých kruhů a váčků pod očima, zpevnění pleti kolem očí, hladší a hydratovanější vzhled pleti a mnoho dalšího!

 


19% snížení výskytu kruhů pod očima


25% snížení výskytu váčků a otoků pod očima

 

 ageloc-lumispa-io-some-image (47) (1)

 

 
 
 

Čím ageLOC LumiSpa iO vyniká

 

ageloc-lumispa-io-and-lumispa-device-comparison-image

 

 

Možná vás zajímá, čím se systém ageLOC LumiSpa iO liší od ostatních systémů ageLOC LumiSpa.

Připravili jsme pro vás praktického srovnávacího průvodce, který vám pomůže vybrat zařízení LumiSpa, které nejlépe vyhovuje vašim potřebám.

 

Hladší a jemnější pleť již po prvním použití

ageLOC LumiSpa iO, exkluzivně od světové jedničky mezi značkami s kosmetickými přístrojovými systémy*, posune výsledky vaší pleťové péče na novou úroveň. Za pouhé dvě minuty, dvakrát denně, dosáhnete okamžitých výsledků, které budete vidět a cítit, a navíc si užijete sedm kosmetických účinků, které se umocňují časem.

 

Historie inovace

Při svém uvedení do prodeje v roce 2017 systém ageLOC LumiSpa způsobil revoluci v čištění pleti tak, jak ho známe. . O dva roky později přibyla systému možnost využívat výhody péče o oči pomocí nástavce Accent Head a krému IdealEyes. A nyní... o pět let později, je tu chytřejší a mnohem výkonnější verze ageLOC LumiSpa, která je připravená přidat se k vaší kosmetické sbírce a pomoci vám dosáhnout zářivé a hladké pleti pro dokonalý vzhled. Pozdravte se s ageLOC LumiSpa iO.

 
 
 

Co dodává přístroji LumiSpa iO jeho schopnosti?

ageLOC LumiSpa iO spojuje jedinečné inteligentní zařízení, které využívá patentovanou technologii, s účinnými produkty. A výsledek? Vaše pleť bude vypadat mladistvě a zdravě!

 

Síla personalizace. Krása možností připojení.

Díky inovativním technologiím internetu věcí se vám otevírá zcela nový svět možností a zážitků.

 Přizpůsobené postupy péče o pleť

Odesílejte a ukládejte si postupy – v telefonu si můžete vytvořit a uložit vlastní postup péče, u kterého si podle sebe nastavíte čas a oblasti obličeje a poté jej odešlete do zařízení

 
Chytré vedení
Získejte inteligentní pokyny týkající se tlaku při čištění a pohybu.
 
Časová osa selfie
Sledujte u své pleti pokroky z týdne na týden a v libovolný den mezitím
 
iO Score
Získávejte body pokaždém použití, abyste nadále optimalizovali svoje užívání adosáhli klinicky doložených výsledků!
 
Výchozí postupy
Objevte výchozí postupy předinstalované v aplikaci, abyste mohli snadno začít svou cestu péče o pleť.
 
Odznaky a ocenění
Zůstaňte v obraze díky trendům v používání, přehledům, odznakům pro výměnu silikonové hlavice a oceněním.
 
 

Které zařízení LumiSpa je pro vás to pravé?

 
   
     ageLOC LumiSpa nebo  ageLOC LumiSpa iO Nový